divendres, 24 de desembre del 2010

Resultats enquesta "Acceptaríes que CiU pactés amb el PP al govern d'Espanya?"

Ja han passat dues setmanes, i tenim ja els resultats definitius de la quarta enquesta del bloc que vaig prolongar una setmana més a l'espera de més participació. En aquesta ocasió la pregunta era Acceptaries que CiU pactés amb el PP al govern d'Espanya?
Resultats:
-SI: 5 vots (38%)
-NO: 8 vots (61%)
Vots totals: 13.

Dels resultats podem extreure que aquests tema encara es molt llunyà i per tant és normal que la resposta no sigui massiva, falta veure encara si en Zapatero aconsegueix mantenir la cadira per poder arribar a imaginar un escenari on CiU i PP es plantegessin pactar a Espanya. Tot i així, la resposta majoritària ha estat el no, i és que aquest tipus de pacte és el que va provocar la davallada final de Jordi Pujol, i per tant podríem creure que el senyor Mas n'ha pres bona nota. El que potser veurem abans és algun tipus de pacte PSOE - CiU a l'estil del que manté actualment Zapatero amb el PNB, que ha reportat grans beneficis al País Basc.

Bé, simplement agrair la participació, no dubteu en opinar a la següent enquesta que és certament menys transcendent però si que pot crear més pol·lèmica que aquesta per el seu caràcter lúdic. Per acabar, què us ha semblat el missatge del Rei? Era broma, ni l'he vist ni m'interessa. Em despedeixo finalment desitjant-vos a tots una molt feliç nit bona en agradable companyia.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada