dilluns, 27 de desembre de 2010

Varekai

Dimecres passat vaig tenir el plaer d'assistir a l'enorme carpa muntada per el Cirque du Soleil a la zona de Diagonal Mar de Barcelona per veure l'espectacle Varekai, amb tanta sort que les invitacions varen resultar ser seients de tercera fila ben centrats.

Personalment, em va semblar molt espectacular, com sempre son els muntages de Cirque du Soleil, i sobretot amb molt bon ritme. Acostumat a excessos poètics i visuals en anteriors espectacles que alenteixen el show, Varekai em va semblar tenir un ritme més alt de l'habitual i donar prioritat a l'espectacularitat per davant de la bellesa conceptual. He pogut veure tots els espectacles d'aquesta companyia que han fet fins ara a Barcelona i definitivament puc afirmar que fins al moment és el que més m'ha agradat en conjunt.

Estrenat a Montreal l'any 2002, el títol de l'espectacle, Varaki, significa en llengua romaní, la llengua dels nòmades, "on sigui" i esta basat en el mite grec d'Ícaro, al que se li fongueren les ales per volar massa a prop del sol. Cal destacar-ne la música, totalment en directe, que li dona aquest to exòtic alhora que místic tant caracteristic, així com la extrema vistositat del vestuari colorista.

Com sempre, l'únic problema de l'espectacle del Cirque du Soleil és el preu de l'entrada i de qualsevol consumició, arribant a cobrar cinc euros per una aigua. Apart d'això, la resta és com sempre una meravella, us el recomano efusivament si us ho podeu permetre.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada