divendres, 17 de desembre del 2010

Camí a Wembley

Avui s'han sabut quin seran els equips que es trobarà el Barça en el seu camí a la final de Webmley en la Champions League d'aquesta temporada. Els enfrontament són:

El nou dream team blaugrana té la possibilitat de repetir els fantàstics moments que va canviar el destí del club en aquesta competició fa quasi dues dècades amb Johan Cruyff com a ideòleg d'un futbol que ja aleshores causava admiració. Tot això, amb el reconeixement actual d'una Europa futbolística que ha viscut amb una barreja de patiment, admiració i finalment veneració el fenomen Barça en les últimes temporades i amb el 5 a 0 contra l'etern rival encara a la retina. Tant és així que el diari francès L'Èquipe, que l'endemà del clàssic va titular “Una cosa mai vista", ha comprat a Mediapro els drets del mític partit i ha encarregat 275.000 còpies del DVD que distribuirà aquest cap de setmana entre els seus lectors. No cal dir que és la primera vegada que el prestigiós diari L'Équipe, del mateix grup editorial que France Football, es fa amb els drets d'un partit del Barça per distribuir-lo conjuntament amb el diari, però es que també és la primera vegada que el Barça supera al Madrid tant clarament en quant a joc i qualitat.

Guardiola deia recentment que prefereix evitar els equips francesos per la seva fortalesa física, sobretot els marsellesos, que atresoren quilos i quilos de múscul africà en les seves files. Víctor Valdés, per la seva banda,  no va amagar les seves prioritats, afirmant que li agradaria tornar a l'estadi olímpic de Roma, on el Barça va conquerir la seva tercera lliga de campions, decantant-se doncs per l'equip romà. I finalment des de Londres, el català Cesc Fabregas, del Arsenal, es va referir al F.C: Barcelona afirmant que "Si vols ser campió, has de ser capaç d'enfrontar-te amb tothom. Però per ser sincers, no m'agradaria haver d'enfrontar-me amb el Barça". Mala sort company, un any més gaudirem d'un partidàs entre dues formes ofensives d'entendre el futbol que probablement ens deixaran dos partidassos de molt alt nivell.

Personalment, esperava un major repte per el Madrid de 'Mou', però m'alegro molt que ens hagi tocat l'Arsenal, dels equips amb nom i ressò mediàtic és el més assequible a l'hora de trepitjar la gespa i jugar contra ells a doble partit, ens garanteix una nit màgica al Camp Nou. També estarà molt be poder veure d'aprop el gran Cesc, llargament desitjat per tota l'afició, que no pot esperar el moment de veure'l vestit de blaugrana defensant els colors que sempre ha estimat. L'espectacle està servit.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada