diumenge, 5 de desembre del 2010

Conductors agresius i malhumorats a Barcelona

Jo, que com moltíssima altra gent, circulo per Barcelona en moto, he notat una creixent i preocupant tendència que m'agradaria comentar. Es tracta dels conductors agressius i colèrics.
És un grup que segons la meva experiència esta clarament delimitat a un perfil d'homes joves entre els 25 i els 35 anys, que van sols al cotxe i porten cara d'estar de mala llet. Son gent que sempre té pressa, acostumen a conduir cotxes de menys de cincs anys d'antiguitat i normalment defugen la mirada quan els mires de forma acusatòria després d'enxampar-los en alguna sortida de to al volant. Personalment, serà per la crisi, he detectat una tendència a l'augment d'aquest tipus de personatge perillós i desagradable.
Tampoc és que cada vegada que un es posa al volant sigui una oportunitat de fer un mon millor, però sí crec que no cal anar per la ciutat enfadats i "atropellant" a la gent amb el propi ego malferit.
Evidentment, amb el temps, sigui per responsabilitat, experiència, com és el meu cas, o submissió van abandonant les tendències suïcides progressivament, gràcies a Deu, però mentrestant son un mal de cap i una amenaça constant pels que circulen sense maldat per aquesta magnífica ciutat intentant simplement sobreviure més que no pas arribar al seu destí quan abans millor.

En una ciutat cada vegada més assetjada per l'implacable feina recaptatòria de la temible Guardia Urbana, em sorprèn amb quina facilitat aquest tipus d'infractors campa amb total llibertat per la ciutat mentre la gent normal és victima de la persecució constant de caire econòmic per part d'aquest lucratiu exèrcit de recaptadors a les ordres de l'Ajuntament.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada