diumenge, 12 de desembre del 2010

Bic naranja o Bic cristal?

Tots recordem el clàssic anunci dels bolis Bic, "Bic naranja escribe fino, Bic cristal, escribe normal", i ara, anys després, m'agradaria reflexionar profundament sobre aquest tema crucial i fer-me la pregunta "y tú de quien eres?"
Certament, com resa l'anunci, el Bic naranja escriu molt més fi, però s'ha de dir que degut a això mateix, té una penetració més fonda en el paper, que per exemple al escriure en llibreta pot esdevenir un problema greu ja que, com tots haureu comprovat, es poden marcar les pròximes tres fulles amb el mateix text, agafant la fulla una forma convexa i de caire més rígid que l'habitual. D'altra banda però, el Bic narajna és clarament és lleuger que el Bic cristal, cosa que pot ser un detall important si un ha d'escriure grans reflexions a mà. Ara, també cal tenir en conta l'avantatge del Bic cristal a l'hora de saber en quin punt està de càrrega de tinta, ja que amb el Bic naranja podeu trobar-vos sense tinta en el moment més inesperat.
En quant a la fiabilitat i durabilitat, és clar que el Bic cristal té un problema que tots coneixem, i em refereixo a que sempre, i repeteixo, sempre, s'acaben trencant pel plàstic de la punta que subjecta la mina, i això clarament els-hi resta punts, ja que quan això passa, pots seguir escrivint però cada vegada es fa més complicat. Si es que ja d'entrada es nota que el Bic naranja és més sòlid, més compacte que no pas el Bic cristal.

Com a conclusió, podem dir que tant el Bic naranja com el Bic cristal són un clàssic dels bolígrafs, però que el cristal esta clarament més estès i s'usa molt més, encara que s'agraeix que ens deixin triar. Quan trieu, feu-ho a consciència, ja que un detall com aquest pot ser la diferència clau alhora de que un text escrit a mà sigui genial o simplement bo. Personalment, m'inclinaré pel famós Bic cristal, decisió que dubto molt afecti gaire l'esdevenir de la meva existència humana, però s'havia de triar i això és el que he fet.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada