diumenge, 19 de desembre del 2010

Patrick Swayze

Aprofito l'ocasió per comentar un record mundial, y fer un homenatge alhora, a la figura del mític actor Patrick Swayze, jove promesa, actor estrella, gran ballarí, inoblidable fantasma i creador de múltiples personatges recordats, finalment vençut pel càncer als 57 anys.
Nascut el 1952 a Houston, Texas, va ser actor, cantautor i ballarí, i fins i tot va arribar a ser considerat l'home viu més sexy del món per la famosa revista People l'any 1991. Conegut mundialment per els seus papers a Dirty Dancing i Ghost, papers amb al que va guanyar dos globus d'or al millor actor, va tenir el seu primer paper important a la clàssica pel·lícula Rebeldes (The Outsiders, 1983) de Francis Ford Coppola, al costat d'altres futures estrelles com Matt Dillon, Rob Lowe, Diane Lane, Emilio Estévez i Tom Cruise.
Per desgràcia, l'any 2008 va ser diagnosticat amb un càncer de pàncrees que el va portar finalment a la mort el 14 de desembre de 2009. En motiu de l'aniversari d'aquesta data, un any després de la seva mort els seus fans varen aconseguir batre un Record Guiness mundial a modus d'homenatge arribant de la xifra de 10.260 comentaris afegits en un sol dia a un post del Facebook de la pagina de Dirty Dancing, immortalitzant així la figura del seu ídol per al futur.
Simplement remarcar des d'aqui tant l'homenatge al mite com el record mundial i donar gràcies a Swayze sobretot per tres super-clàssics del cinema que no moriran mai com son Rebeldes, Dirty Dancing i Ghost. Descansi en pau i endavant, com diuen a Hollywood o com deia Queen, show must go on.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada