dimarts, 28 de desembre del 2010

Innocents 2010

Aquest any, pocs han estat els diaris que han seguit la tradició de les innocentades, bàsicament ho han respectat els diaris esportius, típicament més donats a aquest tipus de coses.

Per exemple avui el Mundo Deportivo destapa que el Departament de Protocol del Barça esta suant la gota gorda per poder muntar l'avió amb convidats a la Gala d'entrega de la Pilota d'Or a Zurich. Afirmen que Joan Laporta ha posat com a condició per anar-hi que l'acompanyin Xavier Sala i Martín, Joan Oliver i l'actriu porno María Lapiedra, que compartiria seient amb Laporta suposant un gran estalvi econòmic pel club. També destaquen que Josep Lluís Nuñez ha proposat, per estalviar, que Johan Cruiff vagi dret a l'avió, com es plantejava fer fa poc Ryanair, i ha posat com a condició per assistir que li sigui entregat el pin de President d'honor del club que el propi Johan va retornar recentment. Rematant anunciant que Van Gaal ha exigit per venir que se li permeti fer l'explicació de seguretat que normalment fan les assistents de vol.

Per la seva banda, el diari Sport ha fet públic que Josep Guardiola comercialitzarà pròximament la seva pròpia marca de colònia, anomenada, "Filosof' eau, La fragància dels campions". Segons diuen, ja va parlar amb la premsa de Madrid fa temps per que li atribuïssin la qualitat de "pixar colònia" com a promoció.

Els companys de Gomaespuma han dit que trucaran a Raul González fent-se passar per Florentino Pérez i li demanaran que torni al Madrid, també l'Sport publica que David Beckham ha demanat a Florentino de tornar al Real Madrid. També el diari Marca destaca en portada "Mou atrapada por la nieve en Nueva York", que també fa tota la pinta de ser una inocentada. El diari Gara destaca la probable presència d'Hugo Chávez al partit de Euskadi - Venezuela d'avui i finalment el diari As diu que Angel Maria Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol donarà la meitat de les seves possessions a la caritat, en alusió al recent augment de sou que es va auto-aplicar.

Jo crec que les innocentades s'ahurien de conservar, és un dia a l'any i em sembla que els diaris "seriosos" es podrien permetre fer una mica de broma, sobretot amb els temps que corren, però suposo que hauran considerat que la gent ha perdut amb la crisi el sentit del humor, per mi, gran error.


Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada