dimecres, 15 de desembre del 2010

"Al." restaurant, al barri de Gràcia, BCN

Un dels meus restaurants preferits del barri de Gràcia és el Al., situat al Carrer Encarnació entre Escorial i Torrent de les flors, és un dels millors locals de cuina moderna en quant a relació qualitat/preu del barri. Podríem dir que fan cuina de mercat amb molt bon criteri i que sobretot cuiden exquisidament els detalls.
Certament aquest tipus de restaurant de cuina moderna amb tocs de disseny han proliferat al barri de Gràcia en els últims temps, però segueix destacant per sobre els altes el restaurant Al. Podeu menjar-hi un menú al migdia a preu molt assequible o sopar-hi en bon ambient i amb bona companyia al vespre, i sense presses.
Si en teniu la oportunitat, tasteu de la carta el seu steak tartar, és simplement sublim. I no us perdeu els seus arroços, dissabtes i diumenges al migdia, simplement s'han de provar, sobretot acompanyats d'un pica-pica previ excel·lent i un bon vi.
Personalment, hi he estat diverses vegades i s'hi menja molt i molt bé, ara, s'ha de reservar prèviament per que sinó és possible que us el trobeu ple fins la bandera ja que últimament està molt de moda.

Dades:  Al. Restaurant, C/ Encarnació , nº 56. Tel. 932198213. http://www.alpunt.net/

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada