dissabte, 18 de desembre del 2010

Larry king

Dijous a la nit el famós presentador nord-americà Larry King, l'home dels tirants, va presentar per darrera vegada el seu famós Larry King Live, un programa d'entrevistes que ha fet història als Estats Units, que conduïa diàriament a la cadena CNN des de feia 25 anys. 


Als seus 77 anys, el presentador, de nom real Lawrence Harvey Zeiger, que porta ja 53 anys de carrera i més de 40 mil entrevistes, va assegurar que volia tenir temps també per a les seves aficions.


Larry King ha dit adéu a l'audiència amb un programa emotiu, carregat de records i ple de convidats especials com el president dels Estats Units, Barack Obama i l'ex-president Bill Clinton. I és que Larry King ha entrevistat els vuit inquilins que ha tingut la Casa Blanca des que va començar el programa, el 1985. Arnold Swarzenegger, també present al plató, va agrair a King que escollís Loas Angeles per gravar el programa i homenatjar-lo declarant el dia de l'últim programam, ahir, Dia oficial de Larry King a l'estat de Califòrnia.


Finalemant, el que quedarà per a la història són les últimes paraules de Larry King abans d'acomiadar el programa: "No sé què dir. Només una cosa per a vosaltres, per a la meva audiència: gràcies. I en comptes de dir adéu, per què no un fins aviat?" I així va acabar la carrera del presentador de l'anomenat "talk show" més famós de la història de la televisió mundial. Serà substituït pel britànic Pierce Morgan, que molt probablement no igualarà el RecordGuiness de Larry King Live referent a permanència del programa en la mateixa cadena i franja horària durant més anys. Bona sort Sr. King.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada