dissabte, 13 de novembre del 2010

Ni de dretes ni independentista, José Montilla

Com tots sabeu, la campanya electoral per les eleccions del 28-N al Parlament de Catalunya ja està en marxa, i ja he vist coses que m'indignen i no puc estar-me de comentar.
Començaré per la campanya del PSC per que s'ha de començar per algun partit, però no dubteu que tots mereixen comentari. D'entrada haig de cridar l'atenció sobre els cartells que he vist en diversos autobusos de la ciutat amb la frase "ni de dretes ni independentista", firmat José Montilla. 
Em pregunto, haurem de suportar fins l'últim dia que 'el tal Jose' humiliï tot el que representem com a pais? Com carai gosen 'fardar' de que no són independentistes i a més buscar el relacionar-ho subconscientment amb ser de dretes? Indignant. Em sembla increïble que aquest cartell pertanyi a la campanya del President de la Generalitat de Catalunya, com us he dit, de fora vingueren i es cagaran en ca nostra fins l'últim minut abans que els fumem fora a puntades de peu. Increïble, però sobretot indignant. I es ahir divendres mateix, el terrorífic Celestino Corbacho va arribar a l'extrem de prometre que si el PSC guanya, es valdrà de la via jurídica i legal per evitar cap referèndum per la independència, jo diria que això és molt mes que no ser independentista, diria que això és ser descaradament anti-independència. Però es que negant-se al referèndum, no només es coloquen en contra de la independència, sino sencillament en contra de que la gent opini, i això si que ja és absolutament inacceptable en democràcia.
Però és que també, en l'anunci dels socialistes per les ràdios, hi posen un mal imitador d'en Jordi Pujol, no ho oblidem, expresident del nostre país, per acabar apuntant-se tots els èxits del tripartit pel PSC, com si ells sols haguessin fet tot el bo que s'ha fet, un cop més, indignant.

Jo no votaré pas Convergència, però com a català orgullós que soc, no m'agrada que 'tu y tus amigos' us en rigueu d'en Pujol en la vostra campanya, no oblidis Monti, que aquest home va estar a la presó per defensar meu país i la meva llengua, que és molt més del que tu podries fer mai per Catalunya encara que ho intentessis, cosa que no has fet ni faràs ja.
Puntualitzar que evidentment entenc que la intenció del PSC amb "ni de dretes ni independentista" és, apart de lligar els dos conceptes, contraposar-se a Mas alhora que l'acusen un cop més d'independentista Contant que serà el pròxim President, ja m'agradaria que ho fos, però em temo molt que no ho és, i lo més estúpid de tot és que al PSC ja ho saben, amb lo qual no puc fer més que felicitar-los, endavant amb les mentides i els enganys, sí senyor, fem política.


Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada