dimecres, 10 de novembre del 2010

Barça - Madrid i eleccions el 28-N?

Encara no aconsegueixo esbrinar si definitivament es manté el Barça - Madrid de futbol el mateix dia que les eleccions al Parlament de Catalunya, però si així és finalment, hi ha diverses consideracions que hauríem de tenir en conta.
D'entrada, esperem que a cap jugador català del Barça li hagi tocat estar en una mesa electoral, si Carles Puyol no pot jugar el clàssic per que ha d'estar a La Pobla contant vots, seria un autèntic escàndol. També em comentava un amic al respecte del fet de que el president s'asseu a la llotja del Camp Nou en partits com aquest, si a la mitja part ja se sap que hi ha canvi de president, com sembla que passarà, serà el nou president qui es col·locarà a la llotja al costat de Sandro Rossell a la segona part? En tal cas, al Monti se'l farà fora de l'estadi o passarà a seure entre el públic normal rebent la segona humiliació de la nit?
Reflexionant una mica sobre els motius que poden haver portat al Govern a provocar tot aquest merder, se m'ocorren diverses possibilitats. La primera i més clara és la voluntat de contra programar una derrota electoral absolutament espectacular, com així es preveu, amb la informació relativa al gran partit, sobretot per salvar la cara a Espanya de cara a futures aspiracions polítiques ministerials d'en Monti. La segona és buscar que la polèmica faci ressonar la paraula 'eleccions' allà on es parli del Barça - Madrid, buscant així aconseguir més participació, cosa que podria ajudar a millorar els resultats del per mi ja difunt PSC. La tercera és que qui pot tenir certes dificultats per poder votar són la gent que ve a Barcelona a veure el partit des de la Catalunya rural, i tots sabem que aquesta gent, gràcies a Déu, no acostuma a votar mai socialistes.

Resumint, sigui pel que sigui, posar les eleccions al mateix dia que fa molt temps se sap ja que serà el gran partit em sembla una maniobra maquiavèl·lica d'intencions clarament electoralistes i interessades. Podríem dir que no sorprèn si veiem la línia de govern que ha liderat el Sr. Montilla, però que no es pensi que amb aquesta última barbaritat a la desesperada aconseguirà salvar el coll, jo sa sento com cau la fulla esmolada, mentre el poble crida venjança, que acabarà amb el seu cap dins la cistella i amb la coronació d'un nou líder que pitjors temps difícilment ens portarà, però sigui com sigui, serà en un correcte català.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada