diumenge, 21 de novembre del 2010

L'análisi de Joan Herrera d'ICV de cara al 28-N

El candidat d'ICV-EUiA per les eleccions al Parlament de Catalunya del 28-N Joan Herrera ha estat analitzat pels experts de La Vanguardia amb les conclusions que us exposo a continuació.
Joan Herrera va néixer el 1971 a Barcelona, llicenciat en dret, es va especialitzar en urbanisme i medi ambient, i el secretari general de Iniciativa per Catalunya - els Verds des de 2008.
Com a punts forts se li valora que vesteix sempre sense corbata mantenint un estil formal i que té una gran capacitat de comunicació capaç de transmetre emocions al públic. Com a punts negatius, es destaca que sempre dóna imatge d'estar indignat, enfadat,  i projecta imatge de bon nen, semblant més un estudiant que un polític.
Com a conclusió n'extreuen que "Es idealista y se cree con el poder de la verdad, se cree lo que hace", y com a consell puntualitzen finalment que "si fuera más él mismo se aproximaría más al ciudadano y lograría su confianza".
Personalment, estic d'acord en que transmet que la seva força és la convicció dels seus ideals i d'aquí prové la indignació amb que s'expressa sovint, em fa la sensació que s'ho pren seriosament i que realment sap de què parla. Amb molta facilitat de paraula i un parlar correctíssim, la seva joventut reforça l'etiqueta de somiador. També és veritat que està instal·lat en una postura que sembla massa poc transigent en molts punts, cosa que l'allunya lleugerament de la gent normal, com si fos el capellà que sermoneja a la gent més que no pas algú que els comprèn. Personalment li veig molt futur, tant per les idees que defensa, sobretot a nivell d'ecología, que creixeran en adeptes invevitablement amb el temps, com sobretot per la seva coherència, que si la manté pot ser un gran valor a aportar a la classe política catalana. Espero que li vagi bé en aquestes eleccions, ja que tot i que no representa tot el que a mi m'interessa, tot el que representa a mi m'interessa.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada