dimarts, 30 de novembre del 2010

Sonaren 5 campanades

Què dir, inoblidable. No és només el resultat, que pels barcelonistes com jo és mític, és per la superioritat. En cap moment van apropar-se a tenir opcions de poder aspirar a somiar en estar a un nivell proper al nostre. Quin partit, però sobretot, quin joc, quins rondos, quina qualitat i quina felicitat. Moments com aquest fan afició i estenen l'idea de futbol, pedrera, diversió i humilitat per tot el món.
Personalment, va ser una nit de "gallina de piel" que perdurarà infinitament en la meva retina. Això és el que sempre hauria de ser el futbol, els resultats no et podran convertir mai en el que s'ha convertit aquest Barça de la mà d'en Pep, però sobretot com ell mateix va dir ahir, de la mà d'una filosofia de joc que va començar ja fa molt anys amb el sempre estimat Johan. Quan la feina ben feta és recompensada amb èxit és una cosa insuperable. Setze anys després del mític 5 a 0, puc dir que valoro més aquest, que es basa en un equip de pedrera, paciència, compromís i esforç.
Espero que en Sandro Rossell sigui conscient de que ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí, del que ha costat i de l'important que és mantenir tot el que ens ha portat a poder gaudir dels millors anys de la història del club. Poder veure ahir com Xavi inaugurava el marcador i recordar quan entrava al camp de jovenet en substitució del mateix Pep Guardiola no té preu. Que el millor club del món reconegut ja per tothom es basi en la pedrera i sobretot en una filosofia molt concreta, que representa a la perfecció en nostre entrenador és un somni fet realitat.
Gaudim de dia després sense complexes i amb la certesa que no serà l'última gran nit d'aquest equip, encara que si ho fos, ja mereixeria sobradament la meva eterna gratitud per les alegries que ha aconseguit oferir fins al dia d'avui. El mite de la mà de Toni Bruins mereixia ser renovat i ho ha estat de forma magnífica., no ho oblidarem. Barcelonistes, moltíssimes felicitats a tots.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada