dijous, 11 de novembre del 2010

Comença la campanya!

A les 12 hores d'aquesta nit comença la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya, promet ser de les més imprevisibles i emocionants dels últims temps.
Sigui per la seguretat de que hi haurà un canvi de govern, sigui per la irrupció del factor independència real al panorama polític català, sigui per la possibilitat de tenir Joan Laporta al parlament, o sigui per veure com de forta és la patacada del PSC, aquestes eleccions seran molt interessants. Sobretot ara que ja s'ha fixat el Barça - Madrid el dilluns ales 21:00 deixant-nos el diumenge sencer per centrar-nos en les eleccions.
Evidentment, no puc evitar entrar en valorar el criteri del cap de la campanya socialista Jaume Collboni alhora d'escollir l'eslògan "Artur Mas de lo mismo", no deixa de sorprendre que l'eslògan de campanya d'un candidat inclogui el nom de l'altre, ja diu molt de que el PSC fa més campanya contra Mas que no pas a favor de Monti, cosa que coneixent les capacitats del President, entenc que és una bona estratègia. Par altra banda, el suposadament enorme avantatge de Mas i la certesa general de que serà el nou President juguen fortament en contra seva, i es nota que n'és conscient i intenta lluitar-hi apel·lant al vot catalanista útil, però la força de la voluntat d'independència popular és massa gran i va massa llençada per parar-se a pensar en vots útils als grans partits.

Personalment espero una campanya dura, amb atacs permanents a Mas per part del PSC sobretot,  propostes desestabilitzadores contra l'immigració del PPC, atacs demagògics a la llengua de Ciutadans, esperances i il·lusions a ICV, i paciència per part de Convergència i Unió. Però no oblideu que la campanya son més partits, molts amb ideals més frescos i sincers que els que campen actualment pel parlaemnt, i els independentistes venen renascuts i amb molta força, així que molta sort sobretot a aquests últims i que parli el poble.


Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada