dijous, 18 de novembre del 2010

Guiness World Recors Day 2010 demà 18 de novembre

Suposo que molts no ho sabeu, però avui dijous dia 18 de novembre és el Guiness World Recors Day 2010, i per exemple l'any passat, en aquest dia més de 250.000 persones varen participar en 43 intents de record en 23 països diferents.
Personalment aquest és un mon que em fascina profundament, no tant els records corresponents a gestes com així els rècords que ho són en sí mateixos, és a dir, freaks de la natura, objectes gegants, etc.

Per exemple, no sé quant diríeu que feia l'home més alt que hi ha hagut mai al món fins ara, però segur que no us espereu el que ve. A mi mateix em consta de creure però està oficialment documentat pel Guiness World Records. Es deia de nom Robert Pershing Wadlow, nascut a Alton, Illinois, als Estats Units el 1918, va arribar a fer 2,72 m d'alçada, mesurat per última vegada el 27 de Juny de 1940, poc abans de la seva mort el 15 de juliol del mateix any.
Va arribar a pesar 222,71 quilos morint finalment amb 199. Tenia un tumor a la glàndula pituïtària i no va parar de créixer fins al moment de la seva mort. Ja als 11 anys havia arribat als dos metres d'alçada. També té el record de la mà mes gran, que feia 32,4 cm des de la monyeca fins a la punta del dit més llarg. Personalment, insisteixo, em sembla absolutament fascinant que una persona pugui arribar als 2,72 metres d'alçada.


Com us he dit, a mi aquests tipus de freaks de la natura em semblen al·lucinants, encara que poden ser considerats esgarrifosos i fins hi tot perturbadors en certa manera, també són simplement persones normals però amb característiques físiques increïbles que els fan únics en la història de la raça humana.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada