dimecres, 10 de novembre del 2010

Martyrs + Vampires - XXIX 12 HORES DE CINE DE TERROR 2010

Com ja vaig dir, aquest cap de setmana vaig assistir a les XXIX 12 HORES DE CINE DE TERROR 2010 de Molins de Rei, i avui us vull comentar dues pel·lícules més que es varen projectar.
Martyrs, dirigida i escrita per Pascal Laugier el 2008, és una pel·lícula francesa amb un alt grau de violència, desenvolupada al voltant de la pregunta "què hi ha després de la mort?", ens enganxa des d'un impactant començament fins a un místic però impactant final. La pel·lícula, que va ser projectada en substitució de "A serbian film", va estar per mi a l'alçada de les circumstàncies, ja que va ser la pel·lícula clarament més impactant i esfereïdora de tota la nit.

En quant a Vampires, rodada pel rei del terror John Carpenter al 1998, conta amb l'estelar presència de l'actor ja de culte, James Woods, i del sorprenent Daniel Baldwin, desconegut germaníssim del marit de Kim Basinger, Alec Baldwin. Elevada a la categoria de clàssic simplement pel nom del seu director, és una pel·lícula de vampirs que actualitza i modernitza el gènere sense aportar-hi cap innovació real. 

El més graciós va ser que, com a pel·lícula sorpresa d'aquest any, Vampiros va estar precedida de 10 segons de Sor Citroen, que va ser rebuda amb aplaudiments per la obvietat de ser una broma de mal gust dels programadors del festival. Per acabar em reafirmo en que Martyrs és una pel·lícula que tot amant del gènere de terror hauria de veure. i en quant a Vampiros de John Carpenter, estic segur que molts ja l'han vist i la consideren com jo una pura anècdota.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada