divendres, 26 de novembre del 2010

L'análisi de Joan Laporta de Solidaritat Catalana de cara al 28-N

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència per les eleccions al Parlament de Catalunya del 28-N Joan Laporta no ha estat analitzat pels experts de La Vanguardia, per tant conclusions que us exposo avui son totalment pròpies.
Nascut a Barcelona el 1962, llicenciat en dret per la UB, es membre del col·legi d'advocats i de la fundació Ernest Lluch i fundador del bufet Laporta&Arbós. VA començar en la política a mitjans dels 90 col·laborant amb el PI (Partit Independentista) de Pilar Rahola i Àngel Colom.
En seus punts forts òbviament són la seva estela de triomfador i la seva proximitat amb la gent d'apeu, podríem dir que té carisma, cosa que altres candidats encara treballen davant el mirall, i sobretot que pot presumir d'un currículum que conté l'haver catalanitzat el Futbol Club Barcelona així com l'assoliment dels millors anys de la història del club sota la seva gestió.
Els seus punts negatius són la imatge de prepotent i la fama d'esbojarrat, obtingudes durant la presidència del Barça, apart que el fet d'haver estat al Barça ja pot ser un problema alhora d'aglutinar simpaties. Així com personalment no m'esgarrifo amb les divertides imatges de Luz de Gas, sí que pot ser que alguna gent les trobi inadequades, en canvi la pressió que fan sobre ell els mitjans descaradament anticatalans d'Espanya crec que pot ser una ajuda com a impuls positiu per en Jan. Tots ens sentim atacats quan ataquen un dels nostres.
Podríem concloure que la figura de Joan Laporta continua creixent i la seva arribada al Parlament de Catalunya serà només un pas més per una figura de proporcions monstruoses que sembla no tenir sostre en el nostre país, gaudim el moment i considerem-nos afortunats de que la seva lluita sigui la nostra i no una altra.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada