dilluns, 15 de novembre de 2010

Infiltrats colen l'enemic a terres catalanes

Ahir a Viladecans va assistir el President Jose Luis Rodríguez Zapatero per donar suport al Monti en un dels primers 'mitings' de la campanya 2010 del PSC. A l'estil del famós escenari de "Pascual, apoyaré el estatuto que salga del Parlamento de Catalunya", ahir va ser Viladecans el lloc escollit per mentir al poble català.
Com era d'esperar, el ZP va qualificar Montilla de "político recio, serio, trabajador, que no se adorna y que está siempre trabajando por las cosas de la gente", i va seguir enganyant quan va afegir que "el pueblo catalán, mayoritariamente, se siente catalán y español y quiere convivir en un proyecto de autogobierno fuerte y enfrentado al "endogámico" que pretenden algunos". Sento repetir-me, però com el President de Catalunya es deixa dir aquest tipus de frases a la cara? Per molt que ell se senti "catalan y español", que no és culpa seva sinó dels que el varen votar, ha de saber que no és el sentiment majoritari del seu país, respectar-ho i defensar-ho davant de polítics de fora que venen a dir-nos com som i com ens sentim. Però és que encara varen anar més enllà al demanar a la dreta que "nunca más utilice a Catalunya y respete el Estatut y el catalán", en ZP demanant respecte per l'estatut? El que em faltava per veure.
En ZP també va aprofitar l'ocasió per carregar contra el PP respecte a una declaracions recents d'Alicia Sanchez Camacho que afirma que al Rajoy se li diu "el catalan" a casa per la seva implicació en la campanya catalana, rememorant el parlar català en l'intimitat de l'horrible Aznar. En ZP va contestar-li, acertadament per mi, que "Después de todo lo que ha hecho... a buenas horas, mangas verdes".

Finalment m'agradaria demanar una mica de coherència, no pot ser que després de les trepitjades i retallades a l'Estatut per part del barons del PSOE, amb el suport dels vots del PSC, després de trair la promesa feta per ZP de respectar l'estatut tal com sortís del Parlament de Catalunya, després de que des de el PSC i el PSOE es menyspreï el català que no se sent espanyol i tot el que soni a independència, es presenti aqui el Zapatero i se'l rebi com un heroi en contres de com un enemic. Prou ja de posar la catifa vermella a l'enemic, és que em sorprèn que el Sr. Montillla porti a ZP amb l'esperança de guanyar vots quan hauría de fugir d'aquesta figura que prometia una època daurada per Catalunya i l'únic que ha fet ha estat usar i abusar de nosaltres amb la complicitat dels nostres líders.

Krusty

3 comentaris:

 1. Bones altre cop !!!
  dues cosetes... Venguinguts tots altre cop al món cirquense de la política i l'engany. On des de damnut d'unes tarimes es dieun tot de propostes que volen fer, i no faran pk no poden, i propoestes que dieun que van fer, peró que no van complir. Així sempre.
  I l'altre.. algú de vosaltres coneix a algú que hagi anat a un miting d'aquests dels polítics? Pk jo crec que pocs en coneixem, i els polítics es donen banys de mases en els que tothom aplaudeix "les mentides" que diuen, peró pk ja formen part d'aquell partit!! està clar que així els hi poden dir que "se sienten catalanes y españoles". si parlen entre ells. Entre compis d'equip. Així que no em sorprèn que el ZP i iel Monti diguin aquestes coses, pk realment hi ha molta gent que ho pensa. Alemnys allí.

  Tot aixó és un circ. I explicar el que vols fer en el teu projecte de política davant dels del teu partit, és absurd.
  Crec que ahaurien de sortir més per la Tele que és on els de tots els diferents partits els veuran, i allí explicar b que vols fer. No els que volies fer i no vas fer.

  Siusplau no parlem davant de penya que pensa com un mateix, potser és millor buscar opinions diverses, no? pk està clar que en aquests mítins aborrits que fan, que per animar-los en lloc de ficar a tots els seus fills a la part de darrere el parlamentari, haurien de ficar un parell de Gogos que animessin més el cotarro, no sortirà cap veu disident en cap moment que digui.. jo no crec que aixó sigui així!

  I és segur que són actes oberts a tothom, peró està clar que no són aptes per a tothom, només per als del partit, tal i com està tot el SHOW montat.

  ResponElimina
 2. Una de les coses que m'estan agradant per ara de la campanya es que fins al moment no s'estan fent masses promeses, que com dius no cal ja que no es cumpliran.
  Personalment no conec gent que assisteixi a mítings, pero segur que molts hi van per veure famosos i sobretot pel pica-pica!
  Tens tota la raó en que sembla estúpid fer mítings als teus seguidors, pero pensa que això ja ho feia Jesús, i al final es va anar afegint gent a escoltar-lo, molta gent, massa gent.

  ResponElimina
 3. En quant a lo de posar un parell de gogos que animin el cotarro, segur que els del partit aquell de la Carmen De Mairena, la CORI, tenen gogos al escenari, el que sí que s'ha d'anar en compte que no t'enduguis alguna sorpresa!!

  ResponElimina