divendres, 12 de novembre del 2010

Rammbock + Primal - XXIX 12 HORES DE CINE DE TERROR 2010

Com ja vaig dir, aquest cap de setmana vaig assistir a les XXIX 12 HORES DE CINE DE TERROR 2010 de Molins de Rei, i avui us vull comentar les dues últimes pel·lícules que es varen projectar.
Per una banda, l'alemanya Rammbock, dirigida pel debutant Marvin Krein, i d'uns sorprenents 60 minuts de duració, ens ofereix una poc habitual visió localitzada d'un veïnat de Berlin durant un esclat d'infecció zombie apocalíptica, amb estranys però curiosos tocs de romanticisme i un punt d'humor.

I finalment l'australiana Primal, amb direcció i guió de Josh Reed, és una sorprenent barreja de zombies i mites antics que ens aporta grans dosis de realitat alhora que desbarra profundament en la seva evolució. Basada en el típic grup de joves inconscients i lleugerament mal avinguts que se'n van d'acampada a la muntanya. Personalment la vaig trobar divertida i curiosa, tenint en conta sempre a l'hora de valorar el meu criteri que sent l'última pel·lícula va començar ja passades les set de la matinada.

Com a conclusió, Rammbock val la pena veure-la, sobretot contant que només dura una horeta i està realment ben feta per ser el que és, en quan a Primal, és adequada per passar una bona estona de por i amb humor sense necessitat de concentrar-se.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada