divendres, 12 de novembre del 2010

Les Luthiers

Ahir dijous vaig tenir el privilegi d'assisstir a Los Premios Mastropiero, obra de Les Luthiers, al Barcelona Teatre Musical, en una de les sis úniques  sessions que faran a la nostra ciutat.
Les Luthiers son un grup de música i humor creat el 1967 que formen actualment cinc argentins, es caracteritzen per utilitzar instruments fets per ells mateixos a base de coses quotidianes, d'aquí ve el nom, que vol dir en francès creadors d'instruments musicals.
Personalment em va agradar força l'espectacle, amb l'estructura d'una cerimònia d'entrega de premis, Los Premios Mastropiero, és un show basat en la graciosa retòrica argentina de l'absurd, jocs de paraules i actuacions musicals de caire humorístic. Els cinc protagonistes, tots d'avançada edat, es mouen amb tota "soltura" en un gènere que es nota que practiquen junts des de fa molts anys, i transmeten a la perfecció la complicitat evident entre ells aportant un caire quasi familiar alhora que nostàlgic l'espectacle, que podrien definir d'humor del temps dels nostres pares.

Això si, l'assistència a l'obra està reservada per a gent molt previsora, ja que fan només sis actuacions i s'havia d'haver comprat l'entrada amb molta anticipació, i per a gent disposada a rascar-se fortament la butxaca, ja que els preus són bastant desorbitats inclús per les localitats més econòmiques de l'immens Barcelona Teatre Musical.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada