dimecres, 27 d’octubre del 2010

Terminator president dels USA?

Segons una bibliografia publicada per Ian Halperin (que també n'ha publicat d'altres famosos com Michael Jackson o Celine Dion) l'Arnold Schwarzenegger té previst de presentar-se com a candidat a president dels Estats Units al 2012, acompanyat com a segon pel carismàtic Michael Bloomberg, alcalde de Nova York.
Es una llàstima perquè alguns estèvem desitjant poder-lo tornar a veure a les pantalles de cinema a partir del 2 de novembre quan acabi el segon i últim mandat com a governador de Califòrnia, i sobretot abans que no sigui massa tard, i és que l'home-bèstia ja té actualment 63 anys!
I és que no és una idea descabellada, aquest austríac ha fet mol camí des de la Muscle Beach de Los Àngeles, ha estat Mr. Univers, s'ha confirmat com a una de les grans estrelles de Hollywood dels 90, s'ha casat amb una Kennedy i ha estat governador de Califòrnia, un dels esat més rics dels Estats Units. No és absurd pensar que aconsegueixi canviar la constitució americana per permetre que un no-nascut als EE.UU. pugui ser president i després guanyar unes eleccions a la presidència, coses més rares s'han vist, sinó recordeu a l'infame George W. Bush.
A finals d'abril d'aquest any l'Arnold va assistir al show de Jay Leno on va deixar clar que les seves aspiracions polítiques encara no han acabat quan en Leno li va preguntar si es presentaria a president si fos legalment possible i ell va respondre que "sense cap dubte".
 Així que ja veurem com acaba aquest 'gag', però a mi no em semblaria totalment hipòcrita que després de tenir com a president un inculte i alcohòlic nen mimat com el Bush fill ara es rasguessin les vestidures davant la possibilitat de tenir de president un 'cachas' austríac que ha trionfat al cinema i governat califòrnia amb consens i polítiques centristes i medioambientals.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada