dissabte, 30 d’octubre del 2010

Ciutadans dretans nus de nou

Si heu tingut l'ocasió de presenciar el nou anunci de Ciutadans, partit dirigit en la distència pel català més anticatalà de tots, Albert Boadella, de cara a les eleccions del 28 de novembre, espero que us hagi agafat ben menjats, perque amb l'estómac vuit us deixarà ben remoguts.
El lema és "rebélate" i es basa en diferents persones que recordant la campanya de Ciutadans de fa quatre anys on Albert Riera apareixia comlpetament nu, decideixen despullarse per llençar-se al carrer on es van aplegant tots darrere el líder de Ciutadans que aquesta vegada, amb molt bon criteri, va vestit amb americana, corbata i pantalons. No cal dir que els colectius representats en l'anunci estan clarament triats de forma molt premeditada, són per exmople un aturat, una dona policia a la que li han retallat el sou, un botiguer que ha estat multat per rotular en castellà i d'altres desafortunats.
Què voleu que us digui, a mi m'agrada aquest Albert Rivera, em cau be, tot i que desprecio tot i cadascún dels seus pensaments i propostes, el trobo un tio educat i fortament racional encara que marcadament populista i demagog.
El que m'agrada i molt de Ciutadans però és que per fi el maleït PPde Catalunya tingui alguna competència real alhora d'aglutinar el vot de la Catalunya anti-catalana, que odia el català i que rebutja tot el que soni a millores socials pels més desfavorits. Com deia Juli Cèsar, "Divide et vinces", en castellano "Divide y vencerás".

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada