diumenge, 24 d’octubre del 2010

Buried (Enterrado) - mai al Bosque

Aquest dijous vaig anar al cinema Bosque a veure Buried (Enterrado), la famosa pel·lícula de Rodrigo Cortés de 90 minuts a temps real que es basa en principi en un actor dins un taüt enterrat, un encenedor i un mòbil sense bateria.
Haig de dir que la pel·lícula em va agradar força, té més temàtica del que m'esperava, vull dir que no només es basa en que el protagonista esta enterrat i vol sortir, en absolut, hi ha angoixa, thriller i història. Cal destacar la interpretació de Ryan Reynolds, l'haureu vist per exemple a La Proposición amb Sandra Bullock, que aconsegueix transmetre la angoixant i claustrofòbica sensació d'estar enterrat en vida. Com a curiositat us diré que aquest actor és la parella actual de la sensual Scarlett Johansson.
Dit això, vull puntualitzar que així com us recomano anar a veure la pel·lícula si no sou donats a l'aprensió, us desaconsello profundament anar a veure-la al Bosque Multicines, ja que per l'especial foscor de la pel·lícula i la sala on l'han ubicat, us trobareu com les llums de l'escala central de la sala il·luminen la pantalla com si d'un intent d'evitar que us fiqueu en la pel·lícula es tractés. 

Em demostra que cap responsable del cinema s'ha assegut a mirar la pel·lícula en la desafortunada Sala 3, cosa que m'entristeix profundament ja que denota el caràcter purament comercial al que han arribat els "multicines" a la nostra societat, robant les sales de cinema de les mans dels apassionats del setè art per posar-les en mans de simples gestors amb criteris estrictament econòmics.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada