diumenge, 10 d’octubre del 2010

Sergi Rams

Ja sabeu de quina notícia va la cosa, el periodiste elevat al absurd: "Sergi Ramos se molesta por una respuesta en catalán de Piqué" (La Vanguardia)
Em veig obligat a cometarla perque és un d'aquells casos en que res sembla tenir sentit. Veient el video, en una roda de premsa de la "seleccion española" un periodista d'aquí li fa una pregunta a Gerard Piqué i li demana que li respongui una pregunta en català, entenc que per un mitjà de Catalunya. El que no es comenta és que el propi periodista li fa la pregunta en castellà, lo qual per mi ratlla l'absurd com ja he dit. Obviament, el ja infame Sr. Ramos aprofita l'ocasió per una broma a l'andalusa que tampoc em sembla d'excessiva maldat vista en directe. El problema és, som nosaltres que tenim la pell molt fina o són "ells" que ens ataquen sense treva? Ha tingut aquesta nótícia tant ressò fora de Catalunya com n'ha tingut al nostre país?

Si volem conviure amb l'España cañí, cosa que no podem evitar per que amb o sense ells seguirem sent si més no veïns, hem d'apendre a no prestar atenció a personatges contrastadament limitats en quant a facultats mentals, i sobretot verbals, alhora que entendre que només són producte d'una forta presió social de l'entorn desde ben petitons, com segurament també ho som molts de nosaltres.

Krusty

3 comentaris:

  1. Aquest:
    http://www.youtube.com/watch?v=e8lxwpjDZfA

    ResponElimina
  2. a mi em sembla que el ramos ho va fer amb dolenta intenció.. és evident que la resposta era en català per un mitjà català, i l'altre, que només parla una llengua, no es pot aguantar criticar el Piquè (que amb molta educació va oferir fer la resposta també en castellà). xc

    ResponElimina