dilluns, 25 d’octubre del 2010

Introducció d'enquestes al bloc!!

He decidit introduir una novetat al bloc, l'enquesta. La idea no és només afegir el "gadget" i punt, sinó que la gràcia està en fer una enquesta diferent cada dues setmanes i el divendres de la segona setmana treure'n les conclusions pertinents en l'article de les 14:00, així aconseguirem una mica més d'interacció real entre els lectors i el propi bloc alhora que serà una mica més participatiu.
Evidentment he de fugir de temes d'actualitat, ja que dues setmanes son molts dies, pero crec que esta be donar temps a que hi hagi una quantitat de respostes una mica significativa, per no trobar-me per exemple amb "1 vot a favor del si i 1 vot a favor del no", que seria limitat per determinar que hi ha un equilibri entre les dues opinions entre els lectors. I de fet tampoc us preocupeu per la representativitat de la mostra, ja que no és pas la meva intenció copsar l'opinió mitjana de la societat catalana sinó que vull que quedi clara l'opinió dels lectors del bloc, que es la que compta.

Per començar he pensat que com a primera enquesta estaria bé sondejar les intencions, ganes, posibilitats o opcions que teniu d'anar a votar en les eleccions a la Generalitat de Catalunya del 28 de novembre.

Finalment, simplement us animo a votar en les enquestes bisetmanals de forma regular i sincera, o no, com vulgueu.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada