dijous, 28 d’octubre del 2010

Sanchez Dragó + Albert Boadella + Esperanza Aguirre = criminals

L'escàndol va saltar a tota la premsa aquest dimarts, quan es va saber que Sanchez Dragó, en el seu últim llibre, publicat fa un parell de mesos i ignorat fins ara per tothom, narrava com havia tingut relacions sexuals amb dues nenes japoneses de 13 anys a Tokio al 1967.
La noticia impacta més encara un cop es veu que el llibre, presentat amb l'eslògan "Dios los cría… y ellos hablan de sexo, drogas, España, corrupción…" es basa en converses entre el propi Sanchez Dragó i l'infame català anti catalanista Albert Boadella. Com era d'esperar, el mateix dia el comitè d'empresa de Telemadrid junt amb els sindicats principals van emetre un comunicat exigint a la direcció de la cadena estatal que despatxés tal animal que gosava presumir d'aquest tipus d'actes altament immorals.
Sanchez Dragó narra l'encontre a Boadella per que segons ell "el crimen ya ha prescrito", y qualifica les nenes en qüestió de "zorrillas" i "putas" per acabar rematant amb "las delincuentes eran ellas". Quan el lector està en shock i sense respiració, al límit del desmai, el senyor Boeadella afegeix a l'anècdota amb tota serietat que "es una suerte que existan buenas personas como tú que prueban esas cosas, las explican, y así no es necesario sufrirlas directamente". In-cre-i-ble.
Però si aqui encara no heu perdut el coneixement o us heu encès en ràbia, us diré que avui dijous, ha sortit en defensa del pobre Sanchez Dragó ni més ni menys que Esperanza Aguirre, per acabar d'afegir un toc final de surrealisme disculpant-lo amb la frase "la historia de la literatura esta plagada de relatos, de actos absolutamente reprobables".

Afegiria algun comentari graciós però em costa molt exagerar o fer broma encara més d'una sèrie de coses que ja són absolutament absurdes i exagerades per sí mateixes, així que no més puc dir per remarcar tota la barbarie que el Sr. Dragó treballa per una televisió públic que paguem tots, el Sr. Boadella és el fundador de Ciutadans, partit amb 3 escons al Parlament de Catalunya i la Sra. Aguirre és la presidenta de la Comunidad de Madrid.

Krusty

3 comentaris:

  1. no sé.. només amb el títol d'aquesta història t'en pots anar directe a un judici.. espero q no ehhh .......... x

    ResponElimina
  2. Ara la cosa es calenta !!!!

    ResponElimina