dijous, 21 d’octubre del 2010

Duran i Lleida for president

Vaig veure l'altre dia, en un dels molts zapping que hi ha, una entrevista de la Thais Villas, germana del Santi Villas de 'Les Mil i una', a Josep Antoni Duran i Lleida en la secció Cañas y Barra del programa El Intermedio a La Sexta. No sé si us ha arribat la notícia o no, però realment és espectacular.
Com a precedent haig de dir que l'entrevista en qüestió es realitzava en un bar de tapes, asseguts els dos en tamborets a la barra i en un ambient distès com acostumen a ser aquestes entrevistes. Tot va transcórrer normalment mentre ella li preguntava diverses qüestions al calbíssim polític d'Unió. En un atac de sinceritat el polític va reconèixer que de jove "bebía muchos cubatas" i havia estat "un ligón" i seguidament van fer un joc on qui tragués la carta més alta podia preguntar a l'altre el que fos, Duran i Lleida va guanyar i es va destapar amb la pregunta: "Llevas sujetador?"
Em va semblar absolutament genial, a un tio com el Duran, d'una solvència contrastada, serietat absoluta i ferma condició moral, li faltava algo com això per fer un pas més endavant i allunyar-se, a nivell mediàtic, del clixé d'Unió Democràtica i el seu extremisme religiós.

Així que ja veieu, estem en pre-campanya i tot s'hi val, fins hi tot anar a l'infern. Si voleu saber com va acabar l'anècdota, encara que no té major importància, us diré que ella, que no es talla un pel, va contestar-li "Sí, monísimo. Es de satén, azul cielo. Quiere verlo?"

Krusty

2 comentaris: