divendres, 22 d’octubre del 2010

Catalunya és líder a Europa en puticlubs!

Ahir va obrir les seves portes a tres kilòmetres de La Jonquera el club 'Paradise', el prostíbul més gran d'Europa, amb una inversió superior als tres milions d'euros i propietat d'un tal José Moreno, empresari de Granada de 60 anys i que ja té tres locals més.
A pesar dels esforços de l'Ajuntament, els Mossos d'esquadra i els veïns, que varem portar el cas als tribunals al·legant possibles problemes de "seguretat i ordre públic", el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va donar el permís por operar al 'Paradise' després de cinc anys d'àrdua lluita legal. Estem parlant de 2.700 metes quadrats, 160 dones, 80 habitacions, un nombre indeterminat de suites amb jacuzzi, 50 empleats i 15 guardes de seguretat amb un aforament per a 558 clients, és a dir, una obra faraònica.
La clau del negoci esta en que a França esta totalment prohibida la prostitució tant de carretera com en local, és per això que els mitjans de la Catalunya Nord s'han fet ampli ressò de la notícia i explica també el fet que entre la Jonquera i França, apart del nou 'Paradise' ja hi hagués previament el Dallas i el Madam's, que tenen habitualment un 95% de clientela del país veí.
Dóna gust veure que en èpoques de crisi hi ha negocis que no fallen, i si un es dedica a un d'aquests negocis, certament les crisis són els moments ideals per invertir i expandir-se, això sí, en aquest cas no puc evitar sentir que la pobre gent de La Jonquera, apart de putejats posen el llit, literalment. Si els francesos necessiten tantes prostitutes, doncs que protestin al seu govern per aconseguir que les legalitzin allà, nosaltres no tenim per que ser víctimes ni testimonis dels seus vicis. I respecte a que dóna negoci a la zona, he de dir que no estic d'acord, ja que gran part dels calers anirà als macarrons de torn i la resta a paisos de l'est per que s'alimentin els fills i familiars de les 160 treballadores. Així que no sé pas què hi guanya la gent de La Jonquera apart de mala fama.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada