divendres, 22 d’octubre del 2010

Johansson, Mas, Iguartiburu

Ja sabem que com més s'apropin les eleccions, anirem assistint progressivament des de la barrera l'augment exponencial dels despropòsits per part de la classe política catalana. Després del Duran, aquesta vegada ha estat el senyor Mas el que mereix un comentari.
Resulta que l'Artur Mas va acudir a la gala Botó-Mango Fashion Awards amb tant mala sort que al sopar posterior, a la Sala Oval del Palau Nacional, d'entre més de 350 convidats a l'home el van posar assegut entre la mitica presentadora de Corazón Corazón, Anne Igartiburu, i la 'hollywodiense' Scarlett Johansson, de Vicky, Cristina, Barcelona. Tot sigui per la mare pàtria catalana.
Doncs evidentment el candidat a president, i seductor per excel·lència a estones lliures, no se'n va poder estar d'alliçonar la Scarlett Johansson sobre el panorama polític actual del país, tema que devia interessar profúndament a l'actriu. I aquí ja s'estava gestant el titular de la nit, que òbviament va caure finalment en el moment d'acomiadar-se: "Si vuelves por aqui y soy el 'Governor" de Catalunya, llámame".
 Espectacular, no crec es que pugui afegir massa més a aquest descontrol que suposa la pre-campanya. Simplement acomodar-se al sofà amb unes crispetes i un got d'aigua gelada, i contemplar l'espectacle, a veure qui la diu més grossa.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada