dissabte, 9 d’octubre del 2010

Regal Barcelona 92 - Los Ángeles Lakers 88

Espectacular victòria del Barça de basquet (campió de l'Eurolliga) contra els Lakers (campió de la NBA) al el Palau Sant Jordi amb 17.000 espectadors.A destacar els 25 punts de Pau Gasol, igualats pels 25 punts de Juan Carlos Navarro i superats pels 26 de Pete Mickeal.

Aquesta és una notícia que podriem considerar graciosa, tot i que no vol dir res, saber que els flàccids i voluntariosos europeus han guanyat als glomorosos i guapos "superstars" americans sempre fà ilusió.
Que serveixi de lliçó que podem aplicar a les superproduccions de cinema, als best-sellers literaris i al famós "bigmac". On hi hagi una bona comedia àcida de cinema independent europeu (al Verdi si pot ser), un bon llibre català (evidentment d'autor televisiu) i un bon pà amb tomàquet i pernil, que s'aparti tota la resta.

El que seria genial es oficialitzar aquest enfrontament de clubs Europa - Estats Units com ja es fa en el futbol, això sí, el resultat del dijous ens allunya d'aquesta possiblitat, ja que els "americans" sempre seran l'heroi de la película, i aquesta sempre ha de tenir un final feliç.

Krusty

2 comentaris:

  1. A Phil Jackson no li va sentar molt bé la derrota :

    http://www.as.com/baloncesto/articulo/phil-jackson-barca-tiene-nivel/dasbal/20101007dasdasbal_10/Tes

    ResponElimina
  2. "No tienen nivel. Jugaron muy bien esta noche pero no creo que estén al nivel de nuestra competición, con tantos partidos, jugando día sí día no, no tienen capacidad física ni el tamaño de nuestros jugadores. No quiero menospreciar, han jugado muy bien, pero no están al nivel"

    Phil Jackson 07/10/10 Barça 92-Lakers 88

    ResponElimina