dimarts, 12 d’octubre del 2010

Expo Starwars al Corte de Plaça Catalunya

Vaig visitar no fa gens l'afamada i llargament promocionada exposició de peçes de coleccionista d'Starwars allotjada a la vuitena planta del Corte Inglés de Plaça Catalunya, i haig de reconèixer que estava molt més ben preparada del que jo m'esperava.
Si teniu l'oportunitat d'anar-hi podreu contemplar astorats coses increibles, com per exemple un casc de Darth Vader de color rosa el preu del qual va en part destinat a la lluita contra en càncer de mama, d'això el rosa. Però això no és pas tot, podreu comprarvos equipació esportiva del "Club de tennis Ioda" estampada amb l'imatge del propi Ioda raqueta en mà, o contemplar els clàssics maniquís del Corte vestits a la moda del bosc del planeta dels Ewoks. Evidentment, hi ha mil coses més, desde naus per fer en Lego, passant per una increïble colecció de ninots de totes les èpoques i fins-hi tot una fantàstica moto voladora tamany real.

Sigueu freaks d'Starwars o no, us aconsello que hi feu una visita i us endugueu algún record d'aquest univers que és l'indiscutible rei absolut del frikisme cinematogràfic de ficció, per alguna cosa serà.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada