divendres, 15 d’octubre del 2010

Festival de cinema Sitges 2010 – Stake land + Prowl + Suck

Recentment he assistit a Sitges a la marató de vampirs i vaig tenir la fantàstica sort de veure per sorpresa, apart de les 3 películes de vampirs, un curt de Jaume Balagueró anomenat “Miedo”, una wikipeli dirigida per ell mateix i més de 6.000 intenautes amb la ja clàssica avtriu de Sitges Macarena Gómez Traseira. Haig de reconèixer que va ser el que més por em va fer de tot el marató de quasi 5 hores.

En quant a les pelicules, Stake land val la pena, és la búsqueda de la terra promesa en un món postapocaliptic poblat per vampirs i fanàtics religiosos. Prowl comença molt bé, classic jovent inconscient que abusa de les drogues i l’alcohol per acabar sent l’àpat d’un grup de vempirs, pero a mida que abança la pelicula es va fent més i més insoportable.

Finalment vaig disfrutar de Suck, comèdia vampìrica amb tocs de musical i molt original, amb la presència d’Iggy Pop, Alice Cooper, Moby i  Malcolm McDowell (protagonista de La naranja mecánica) entre d’altres, sorprenentment fresca i divertida per ser la parida que era i veurela a l’hora que la vaig veure.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada