dimecres, 27 d’octubre del 2010

Arranca la NBA més emocionant

Ahir a la nit va arrancar la NBA per molts considerada la més emocionants des de fa anys. Això es deu als interessants moviments de jugadors que hi ha hagut aquest estiu, el més destacat òbviament el de la gran estrella Lebron James, que s'ajunta a Miami Heat amb Dwane Wade i Chris Bosh, previa rebaixa de sou dels tres, formant un trio de col·legues tant absolutament espectacular com misteriós en quant a rendiment i entesa.
Per la seva banda, els finalistes de l'any passat, els veterans Boston Celtics, han reforçat el seu estelar trio Ray Allen, Kevin Garnett i Paul Pierce amb el mític Shaquille O'Neal com a pivot, debutant aquesta matinada amb victòria per 88 a 80 davant els mencionats Miami Heat en el partit més espectacular d'aquesta primera jornada a pesar dels 31 punts, 4 rebots i 3 assistències de "King" James.
Finalment els L.A.Lakers del nostre apreciat Pau Gasol i el super-crack Kobe Bryant també han debutat amb victòria 112 a 110 contra els Houston Rockets del gegant xinès Yao Ming, amb 29 punts i 11 rebots del català i 27 punts i 7 assistències de l'estrella americana.
Espero aquest any poder veure algun partit més en obert de la millor lliga de bàsquet del món que la temporada passada, i gaudir de l'esportista català més internacional del moment, tot i esperant que algun dia torni a casa, a la seva terra, i ens dóni també a nosaltres, la seva gent, alguna alegria, encara que li haguem de pagar el que li paguen allà o més, em temo molt que sinó no vindrà pas.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada