dilluns, 11 d’octubre del 2010

Dilluns de pont!

Companys, algun de nosaltres, afortunats, avui disfrutem d'un fantàstic dia de pont. Dic fantàstic perque només pel fet de ser pont, el día ja era un èxit rotund abans inclús de començar, i també perque qui fa pont es perquè té feina, i això avui en dia ja és més del que molts poden dir.
Si sou part d'aquest creixent grup de persones que no disfruten dels encants i beneficis del món del treball remunerat, us aconsello que avui feu pont també. Pont del que feu cada dia, és a dir, si us passeu el dia entregant currículums, voltant per les empreses suplicant feina o escodrinyant l'infojobs en busca d'ocupació, avui descanseu i disfruteu del dia sense pressions. Si pel contrari sou dels que aprofita els dies per descansar majoritàriament i simplement anar tirant, feu pont també, i animeu-vos a fer alguna cosa que considereu productiva ja sigui ordenar, rentar o estudiar. Això sí, només avui, i va per tots dos grups.

Si es que els dies de pont ja no són el que eren, sou molts menos els que marxeu de la gran ciutat en busca de la tranquilitat del camp passant per l'estrès dels embussos de transit, i també sou en definitiva molts menos els que feu pont. És per això que avui em sento afortunat i penso disfrutar del pont mentre encara en tingui que serà segur per poc temps més.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada