dijous, 6 de gener del 2011

Samarreta del Barça per la pròxima temporada

Avui dia de reis, el barça ens porta notícies. La marca Nike ja està ultimant els detalls de la samarreta del FC Barcelona per a la temporada que ve, i es preveu que serà un impacte. Apart d'incorporar el polèmic logotip de Qatar Foundation, la samarreta serà altament innovadora segons les previsions. Veient-ne el possible disseny, l'atreviment és important:
Evidentment, el disseny és molt atrevit, ja que si finalment les mànigues es mantenen així, la samarreta serà un canvi important en l'estètica amb que s'ha presentat durant molts anys el Barça, un club ja de per sí amb una marcada tendència per les polèmiques, segurament gràcies en gran part a la premsa esportiva d'aquest país, que és queda sense notícies en una època en que el club és "una bassa d'oli".

Per descomptat he de seguir insistint en que un club com el nostre no hauria de portar mai un patrocini que paga un país com Qatar, del qual ja he donat molts detalls esgarrifosos anteriorment, tant de l'emirat com de l'acord en qüestió.

També sorprenent promet ser la segona equipació per l'equip barcelonista de cara també a la temporada 2011-2012, que per primera vegada en la història del club serà de color negre. L'empresa Nike, que es fa càrrec de l'equipació del primer equip blaugrana des del 1998, ja ha usat pràcticament tots els colors possibles, i finalment optaran per el negre, que és novetat. La previsió és que digui el logotip de l'infame fundació en daurat a la part davantera i el de UNICEF al darrere, a la part baixa de l'esquena. L'empresa de roba esportiva espera que aquesta segona equipació sigui un èxit de ventes com ho va ser la samarreta de color festuc de l'any 2005 o la del centenari, després del fracàs de la de color mango que va lluir l'equip aquesta temporada en diversos partits.

Sigui quina sigui l'equipació de l'equip per la pròxima temporada, esperem que el grup mantingui la cohesió i el "jogo bonito" que ens ha portat a l'Olimp del Deus del món del futbol des que tenim el gran filòsof i entrenador vocacional Pep Guardiola i el millor jugador del planeta, el realitzador d'il·lusions i somnis anomenat Leo Messi.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada