dimecres, 12 de gener del 2011

Centre Espacial de la Nasa a Houston, Texas

Fa uns anys vaig tenir la sort de visitar el Centre Espacial de la Nasa a Houston, a Texas, Estats Units, i és una experiència totalment recomanable. Impressiona la immensitat de les instal·lacions així com la certesa de que és el lloc on, entre d'altres mission, es va controlar el viatge espacial de l'Apolo XII que va concloure amb l'arribada de l'home a la lluna per primera vegada a la història.
S'ha de dir que, com sempre, els americans ho tenen molt ben montat, hi ha una espècie de parc temàtic per als turistes, amb una enorme botiga de records, evidentment, on un pot comprar absolutament de tot, incloent bolígrafs per escriure sense gravetat, per exemple, cap per vall.
Sobta també l'enorme quantitat de restaurants que hi ha dins així com la possibilitat de visitar, com ja he dit, l'autèntica sala, que mantenen intacte, des d'on varen coordinar el primer aterratge a la lluna i també on es va gravar gran part de la pel·lícula Apolo XIII. Un cop més allà costa distingir la diferència entre realitat i cinema.
Val la pena només per gaudir de la immensitat esfereïdora que se sent al veure un coet de prop, encara més gran del que un pugui arribar a imaginar. També tindreu la fantàstica oportunitat de tocar una pedra llunar autèntica i contemplar d'aprop l'interior d'una nau espacial. Us aconsello una experiència única que personalment segur que no oblidaré.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada