diumenge, 2 de gener del 2011

Els twitts del 2010

Avui la xarxa social Twitter ha publicat el seu resum de l'any 2010, on es detallen els temes més tocats de l'any que ha conclòs recentment. És fruit de l'anàlisi i classificació de tots els twitts que s'han enviat el 2010, que sumen l'espectacular xifra de 25.000 milions de missatges.

Aquest temes són, per ordre de twitts:
1-  El vessament de petroli al golf de Mèxic
2-  El mundial de Sud-àfrica 2010
3-  La pel·lícula Origen
4-  El terratrèmol d'Haití
5-  La molesta "vuvuzela"
6-  L'espectacular iPad d'Apple
7-  Android de Google
8-  El joveníssim cantant Justin Bieber
9-  La pel·lícula Harry Potter i les relíquies de la mort
10-El mític, i ja difunt, pop Paul

En aquest rànquing dels 10 primers només hi trobo a faltar temes que, per ser exclusius de la nostra terra, no tenen repercussió a nivell mundial, com son les eleccions al Parlament de Catalunya o la qualificació dels castells com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO. També personalment crec que cal destacar el 5 a 0 del Barça al Madrid, la mort de Leslie Nielsen, el segon anell de Pau Gasol, els rescats financers, la retirada de David Barrufet del Barça d'handbol, la mort del ex-feixista Joan Samaranch, o l'entrada en vigor de la llei contra en tabac a Espanya. I com no, la crisi, tragèdia personal que ens condiciona diàriament i que no sembla que tingui intencions de passar durant el 2011.

L'únic que em queda és desitjar-vos un bon 2011 altra vegada esperant que passéssiu una bona nit de cap d'any, personalment puc dir que vaig gaudir d'una de les millors en anys i que em quedarà a la retina. Que l'any que ara comença us porti tot el que desitgeu, però sobretot salut, amor i felicitat. 

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada