dissabte, 15 de gener del 2011

Josep Anglada finalment imputat

M'ha encantat llegir que la Fiscalia, en una acusació presentada aquest dimarts passat davant el jutjat d'instrucció número 4 de Vic, ha demanat una pena d'un any i mig de presó, inhabilitació de càrrec públic i una multa de sis mesos a Josep Anglada, del partit xenòfob Plataforma per Catalunya, per un delicte de provocació a la discriminació i a l'odi.

Segons la Fiscalia, Anglada va encarregar, el 24 de maig de 2007, la impressió d'uns pamflets que anaven “adreçats a suscitar entre la població sentiments d'hostilitat, animadversió, menyspreu i tracte desigual contra el col·lectiu d'origen magrebí”. Segons això, aquest fets “són constitutius de provocació a la discriminació i a l'odi”.

Ja era hora que algú fes alguna cosa amb aquest home, que porta anys predicant l'odi i el racisme impunement per el nostre país mentre tots mirem cap una altra banda com si el fet d'obviar-lo pogués provocar que finalment desaparegui del mapa polític català. Responsabilitzem-nos tots de fins a on permetem que arribi aquest tipus de gent, no podem seguir tolerant la intolerància.
Us deixo per acabar un vídeo anomenat Qui és Josep Anglada que segur que trobareu si més no repugnant alhora que revelador:

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada