diumenge, 9 de gener del 2011

Resultats enquesta Creus que Mourinho acabarà la temporada al Madrid?

Ja han passat dues setmanes més, i tenim ja els resultats definitius de la cinquena enquesta del bloc. En aquesta ocasió la pregunta era Creus que Mourinho acabarà la temporada al Madrid?
Resultats:
-SI: 5 vots (71%)
-NO: 2 vots (29%)
Vots totals: 7.

Dels resultats podem extreure d'entrada que Mourinho no interessa gaire en un moment en que el Barça esta fent el millor futbol de la seva història. Tot i així, a mi se'm fa difícil obviar els seus atacs constants, i és que des que el tècnic va arribar a la banqueta del Reial Madrid, el club blanc no ha deixat de fer amics gràcies als seus menyspreus i males maneres. Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol va dir d'ell que "el que no és lògic és que des de la banqueta d'enfront es faci callar la nostra gent”, Manolo Preciado, entrenador de l'Sporting de Gijón, no es va mossegar la llengua, després que Mourinho el critiqués per regalar-li la victòria al Barça reservant els seus millors jugadors: “Mourinho és un canalla i un mal compañero". L'entrenador del Vila-real CF, Juan Carlos Garrido, va sortir en defensa de Preciador arrel de les acusacions a aquest de Mourinho: “No vull deixar passar aquest tema perquè el que avui li ha passat a Preciado demà em pot passar a mi." Resumint, l'entrenador portuguès és fan d'acaparar el protagonisme fent declaracions que busquen provocar sempre pol·lèmica, tot i així, els resultats manen, i és per això que "ese portugués" ha estat escollit millor entrenador de club del món el 2010, amb 294 punts, per davant dels 188 del tècnic blaugrana, Pep Guardiola, per la Federació Internacional d'Estadístiques del Futbol (IFFHS), que el distingeix per tercer cop en aquesta categoria, ja va guanyar els anys 2004 i 2005. També el diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport ha triat José Mourinho com a "home de l'any" a Itàlia.

Finalment, agrair com sempre la participació, i en quant a si acabarà la temporada al Madrid, personalment espero que no però em temo que sí. No sé si ni tan-sols acabar la temporada sense cap títol, cosa més que probable, seria detonant suficient per forçar la seva sortida del club blanc. Crec que a Madrid estan encara encantats amb la seva aureola de triomfador, dañada greument per el 5 a 0, i la seva actitud prepotent. Podrien aguantar una temporada més sense títols per que saben perfectament que els equips de "Mou" acostumen a arribar al seu màxim rendiment al segon any. No em malentengueu, no estic preocupat, tenim i tindrem el millor equip del mon alguna temporada més, encara que ho haguem de pagar amb petrodòlars intolerants i la nostra imatge com a club.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada