dissabte, 1 de gener del 2011

El 2011 ja és aqui!

Ja som a l'any 2011, i per aquest any, he decidit aplicar uns quants canvis al bloc. El més destacat és que en contres de publicar dos articles diaris a les 14h i a les 22h, passaré a publicar un sol article diari que sortirà a les 12h. La idea és fer un pas enrere per fer dos passon endavant, reduint la frequència dels articles per augmentar-ne la qualitat, donant més marge per a comentaris, veurem si ho aconsegueixo.
Evidentment, agraïr-vos de tot cor als que m'heu seguit durant el 2010 i animar-vos a continuar visitant aquest bloc de tant en tant durant el 2011, que promet estar ple d'aconteixements fascinants, opinions ofensives i notícies impactants.

Com a curiositat, us deixo les estadístiques de visites del bloc a nivell mundial i d'origen de les visites, que no son dolentes per haver començat aquesta aventura l'octubre de l'any 2010:
Per acabar, simplement desitjar-vos un bon any 2011 altre vegada i donar-vos la benvinguda a la nova etapa del Bloc del Krusty que ara comença. Fins aviat.

Krusty

1 comentari: