divendres, 18 de febrer del 2011

Origen (Inception)

Origen és la nova pel·lícula del genial director, i en aquest cas també guionista i productor, Christopher Nolan, director de Memento i la nova saga de Batman, de la qual està dirigint la tercera part actualment. El film, nominat enguany a vuit Oscars, és un thriller de ciència ficció amb molta acció protagonitzat pel gran Leonardo DiCaprio.
Cal destacar que la pel·lícula ens explica una història nova, cosa que avui en dia és difícil de trobar, i ens transporta brillantment a un món imaginari on la realitat i la ficció són difícilment diferenciables. Si a priori podríem pensar que la cinta és una cosa estranya i difícilment comprensible, us puc assegurar que res més lluny de la veritat, simplement és una història enrabassada amb diverses fases de realitat però perfectament assumible per un espectador mínimament despert.
Destacar evidentment els actors principals, que realitzen una bona feina, amb un fantàstic, com sempre, DiCaprio al capdavant, que una vegada més clava un paper que li sembla fet a mida. Personalment, haig de reconèixer que quan tots els papers li semblen fets a mida d'un actor és que hi ha alguna cosa més, i en aquest cas, es demostra que DiCaprio és bo en la seva professió. Destacar també el paper de Ken Watanabe, que haureu vist a èxits com Batman Begins o El último Samurai, clàssics de sèrie B com Karate Kimura, o èxits asiàtics com Crows Zero o la saga Gantz. Finalment destacar, com no, la boníssima actriu Marion Cotillard, brillant com a Edith Piaf a La vida en rosa, i present en grans produccions com Enemigos públicos o Nine.

En quant a la pel·lícula en general, considero que té un ritme perfecte que aconsegueix mantenir l'interès de l'espectador durant el transcurs de la història, igual que impressiona amb escenes impactants d'efectes especials molt treballades. S'ha de veure, no tingueu por de trobar-vos una cosa massa complexa per que és la imatge que té però en cap cas la pel·lícula és d'aquestes, és una bona història amb molta acció i espectaculars escenes, simplement.


Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada