dijous, 10 de febrer del 2011

Guerra oberta contra Catalunya

Em sento aclaparat per la gran quantitat de notícies relacionades amb moviments i declaracions a l'única intenció de menysprear Catalunya o el català. Una de les més gracioses, és que la Conselleria d'Ensenyament haurà de fer front a una querella criminal posada per l'associació Convivència Cívica Catalana.

Resulta que el president d'aquesta associació, Francisco Caja, inspirador de la Fundación Denaes para la Defensa de la Nacion Española, va presentar aquest dimecres una querella criminal contra la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat per incórrer en un delicte de prevaricació en no incloure en el document de preinscripció escolar una casella per a l'escolarització en castellà dels i les alumnes. En roda de premsa, Caja ha explicat que la Conselleria "s'ha convertit en un delinqüent" per publicar, a posta, una resolució sobre aquesta una demanda d'aquesta casella que considera "injusta", perquè no s'ajusta al dret. Per a Convivència Cívica Catalana, això suposa un delicte de prevaricació i ha apuntat que la querella anirà directament contra la directora general d'Atenció a la Família, Meritxell Ruiz, que firma la resolució sobre el tema emesa per la Generalitat, i la consellera Irene Rigau, com a responsable última de l'ordre. Increïble fins a quin punt aquest tipus d'associacions viuen a casa nostra dedicades única i exclusivament a minar la nostra cultura des de dins.

Però això no és tot, per si fos poc l'atac per part de Convivència Cívica, el director de la Cambra de Comerç Alemanya a l'Estat, Walther von Plettenberg, va afirmar dimarts des de la seva seu a Madrid que la "insistència" sobre l'aprenentatge del català "espanta" inversions alemanyes a Catalunya, i no content amb això, va afegir que "hi ha directius que recelen de traslladar-se a Catalunya perquè creuen que després de quatre o cinc anys al sistema escolar català els seus fills sabran català, però els faltarà un idioma de tarannà internacional com l'anglès, l'espanyol o l'alemany". 

Aquest home tot seguit va permetre's fins i tot d'aconsellar-nos que Catalunya hauria de tenir una actitud "molt més desenfadada" respecte a la llengua. I ja un cop erigit en expert en el tema, va concloure que "l'Espanya de les regions ha comportat una ruptura de la unitat de mercat que existia abans" i que "Cal que les Comunitats Autònomes treballin per tenir permisos comuns" per evitar que es desincentivin els empresaris que es volen instal·lar a l'Estat espanyol perquè la despesa que han de fer per dur a terme les seves inversions es "duplica o triplica" a causa d'aquesta varietat de normes autonòmiques. 

I en tota aquesta bogeria, llegeixo que Manuel Milián Mestre, que va ser un dels membres fundadors d'El País i ha col·laborat també a El Noticiero Universal, Tele/eXprés, Las Provincias o La Vanguardia, va ser diputat del Congrés durant tres legislatures, a banda de col·laborador de Fraga quan era ministre i que també va ser membre de l'executiva del PP entre el 1989 i el 2000, ha declarat que “la solució és l'independentisme”. Ho ha dit durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio, després d'escoltar l'entrevista que Manel Fuentes ha fet a Victor Malet, autor de la peça del Financial Times que la setmana passada assenyalava Catalunya com a causant dels problemes financers espanyols. I aquí, atenció companys, és quan començo a veure la llum al final del túnel, això és el que hem d'aconseguir, que els que odien Catalunya amb totes les seves forces acabin forçant la nostra l'independència per vengonya de que pertanyem al mateix país que ells, per benefici econòmic o per el que sigui. I així, aquests sinistres personatges que avui us presento passaríen de ser dimonis a ser herois, tant d'España com nostres.

Per acabar, deixar clar que no és la meva intenció en cap cas rebatre des d'aquí a aquest grup d'actius anticatalans, tots amb molt més currículum que jo, simplement pretenc reflexar el que està passant i sobretot, mostrar el camí de tots els que son com ells, que crec que també des del seu punt de vista és, com diu Manuel Milián, l'independència de Catalunya, és evident que ambdues parts l'estem ja desitjant, només cal posar-hi fil a l'agulla.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada