diumenge, 13 de febrer del 2011

El cisne negro (Black Swan)

El Cisne Negro és una espècie de thriller psicològic dirigit per Darren Aronofsky, director de meravelles com Requiem por un sueño o l'espectacularíssima The Wrestler, i que ens mostra la lluita interior d'una ballarina que ha d'interpretar els dos papers principals de El llac dels cignes de Tchaikovsky. Està nominada als Oscars en cinc categories entre les quals millor pel·lícula, millor director i millor actriu principal.
També actua al film el francès Vincent Cassel, que haureu vist a la saga Oceans, o a bones pel·lícules com Los ríos de color púrpura, Elisabeth, Juana de Arco de Luc Besson, la genial El Odio o l'excel·lentíssima obra mestra Dobermann.
Cal remarcar evidentment l'actuació de Natalie Portman, que executa a la perfecció el seu paper de noia insegura i acomplexada, així com el de ballarina de forma magistral, als ulls d'un inexpert de la matèria com jo i com segurament molts de vosaltres. Veurem si guanya l'Oscar per al que està nominada com a millor actriu, d'entrada ja es va endur el Globus d'Or.
A mi la pel·lícula em va semblar sobretot ben interpretada alhora que entretinguda, i haig de reconèixer que aconsegueix mantenir constantment una tensió ambiental important, que enganxa l'espectador a l'espera d'alguna cosa que no acabes de saber quina és, en la línia dels thrillers, i que finalment comprens i valores. Jutgeu per vosaltes mateixos a veure què us sembla.



Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada