dimecres, 9 de febrer del 2011

Piqué i Shakira

El que ja s'anomena la foto de l'any, que s'especulava que es vendria per més de 100 mil euros, al final no l'ha aconseguit cap revista del cor ni diari punter, sinó que han estat els mateixos protagonistes els que l'han facilitat als seus seguidors. Aquest cap de setmana de matinada, Gerard Piqué va penjar a Facebook i Twitter una fotografia d'ell i Shakira, envoltats d'amics, celebrant els seus respectius aniversaris el 2 de febrer passat, 24 anys el futbolista i 34 la famosa cantant.

Piqué i Shakira apareixen al centre de la imatge envoltats d'amics i familiars, on no falten dos dels germans de la cantant, el capità del Barça, Carles Puyol, i la seva xicota, la model Malena Costa. El defensa blaugrana acompanya la imatge amb un text que diu: “Aquí teniu la foto celebrant el cumple”.

I és que tot el que els envolta és carn de tafaneig, i de broma. Com a prova, els centenars de comentaris que va rebre ahir a la xarxa la famosa foto en què la parella comparteix protagonisme amb Carles Puyol i el seu nou amor, la model Malena Costa, un germà i una germana de Shakira, la perruquera de celebrities Beatriz Matallana, i uns amics de Piqué. “Qui d'aquests és el que surt amb Shakira?” “Doncs, el dels quadrets”. Així començava una conya al voltant del noi que apareix a la part inferior dreta de la imatge fent un curiós gest, que acabaria prenent vida pròpia. “Diuen que l'han vist per les piràmides d'Egipte”, deia un comentari al Twitter vinculant el noi al trending topic més vist de la setmana passada, aquell en què David Bisbal deia: “Mai no s'han vist tan soles les piràmides. Tant de bo s'acabi aviat la revolta''. Quan va aparèixer un nom, Pipo Torres, el mateix Piqué va fer una rèplica dient: “Sóc el mànager del dels quadrets. Qui es vulgui posar en contacte amb ell haurà de parlar amb mi! Demano respecte a la seva intimitat! Moc, moc!”. Malgrat tot, ahir Joan Vehils ens confirmava que tot l'enrenou no passa factura a Piqué al camp: “Ho porta bé”. I respirem tranquils.

No és una confirmació oficial de la seva relació, però sí que és una mostra que la parella ja no vol amagar-se més. Feia dies que l'entorn de tots dos donava senyals que estaven a punt de fer pública la seva relació, però no se sabia ni quan ni com, i haig de dir que finalment la forma m'ha semblat brillant. Si repassem les opcions, aquesta història podia acabar amb un seguit de fotografies del típic "posado" en una exclusiva venuda per la parella a alguna revista del cor, o sinó amb alguna fotografia de mala qualitat i probablement amb poca gràcia robada per un astut papparazzi com sempre en el pitjor moment. Una vegada més, Piqué, i Shakira, és clar, han demostrat una gran intel·ligència al aconseguir deslliurar-se de la pressió mediàtica creixent sobre ells amb tota elegància i com no, de forma moderna i fins i tot podríem dir que tecnològica, fugint dels clixés roses i retrògrads de tota la vida. Si és que al final, per la parella els diners no semblen ser pas una necessitat, i d'aquesta manera es posen també en certa manera de part del poble, fa encara més propera una figura com és la d'en Gerard, que ha triomfat fins ara no només per el seu joc al camp sinó per la seva naturalitat i complicitat amb la gent fora d'aquest.

Tampoc puc deixar passar l'oportunitat de destacar que ara ja, fins i tot en el mon de la fama, el Barça supera també al desquiciat Reial Madrid, trepitjant l'última corona que els quedava encara de la seva ja passada glamorosa època de Beckhams i també Victòries.

Sembla que la nova pubilla per excel·lència, Isabel M. Ripoll, anomenada Shakira, ja fa temps que pensa en clau blaugrana i catalana, no fa gaire declarava estar aprenent català i que li encantaria poder cantar en la nostra llengua. S'ha de dir també que sa germana, neurocirurgiana i per tant igual de llesta, ja viu a Barcelona, així que simplement, benvinguda a la nostra família xicota. No puc dir més que felicitats i visca parelleta de moda!

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada