dimecres, 23 de març de 2011

Algú ho havia de dir, bé Jan!

Joan Laporta ha sigut, una vegada més, molt contundent en declaracions a Catalunya Ràdio sobre qui està al darrera de les acusacions de dopatge als jugadors del Barça: "Queda claríssim que el Madrid és qui està al darrera de les insinuacions de dopatge. El Madrid no ha presentat cap demanada contra la Cope per haver-los acusat, i encara és hora que demanin disculpes. No em valen les explicacions del president del Barça disculpant el Madrid per la conversa que van tenir ells dos". Sí senyor, trobava a faltar la sinceritat laportiana.

L'expresident del Barça, però, també ha acusat a Sandro Rosell de fredor en la seva resposta a aquestes acusacions: "És una vergonya que no s'ha de tolerar, el president del Barça ha d'enfadar-se menys i actuar amb més contundència contra els que ataquen al Barça; la cadena Cope i el Reial Madrid", i ha afegit: "No hi ha la mateixa diligència en perseguir els culpables d'això, que en perseguir l'anterior junta directiva".
I respecte l'auto del jutge que l'obliga a ell i set exdirectius del Barça més a avalar uns 23 milions d'euros davant la LFP, Laporta també ha sigut força clar: "Si hem de presentar aquest aval com a consequència d'aquestes maniobres, ho farem, però el jutge ha canviat d'opinió arran d'unes pressions i comentaris i opinions de l'actual junta directiva".

És evident que en Sandruscu té contactes i influències, i com diu en Jan, faria bé de fer-les servir també per defensar els nostres jugadors, tant com les fa servir per perseguir fantasmes. Segur que la gent d'en Jan va fer coses mal fetes, però després de convertir el nostre club en el millor Barça de la història, i sempre, repeteixo, sempre, defensant i donant suport als jugadors per sobre de tot, i per mi, guanyar i protegir els nostres i el model de club és prioritari. Per això estan els directius, per poder dir el que els jugadors no poden dir, per poder fer el que els jogadors no han de fer, és a dir, "fotre canya" a Madrid quan s'ho mereixen, i aquest és el cas.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada