dimarts, 22 de març del 2011

Epi y Blas a Portaventura!

He flipat quan he llegit que la sèrie Barri Sèsam arribarà el pròxim 8 d'abril a Port Aventura amb una nova àrea temàtica, Sèsam Aventura, que comptarà amb gairebé 13.000 metres quadrats i onze atraccions. La creació d'aquest nou espai ha comportat una inversió de 15 milions d'euros, increïble.
Sèsam Aventura, destinada als nens, serà la sisena àrea temàtica del parc i constitueix l'ampliació més ambiciosa des de l'obertura de Port Aventura el 1995, segons ha informat el parc d'atraccions en un comunicat.

La posada en funcionament d'aquesta nova àrea, que ha durat 14 mesos i ha implicat a 12 empreses, s'emmarca dins dels plans anunciats el 2009 pels accionistes de Port Aventura - Investindustrial i Criteria - de invertir 80 milions en els pròxims quatre anys. Entre les principals atraccions destacarà L'Arbre Màgic, de 12 metres d'alçada, en que els nens podran entrar en el seu interior i enfilar-se per les seves branques. La nova zona d'atraccions també comptarà amb un amfiteatre a l'aire lliure amb un aforament per a 300 persones en què es programaran espectacles protagonitzats pels personatges de la sèrie de televisió, deu ni dó quin show.

Estem parlant de 15 milions d'euros per una crear una zona nova basada en una sèrie que dubto molt que cap nen d'avui en dia conegui o recordi, em sembla espectacular. És evident que ens falten idees noves quan s'ha de recórrer a clàssics tant poc glamorosos com Barri Sèsam, esperem que els pares siguin capaços de convèncer als pobres nens que Epi i Blas encara tenen gràcia en el món d'avui en dia, difícil tasca!

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada