dimarts, 15 de març del 2011

Algú els ha d'aturar, Ferran Correras, diari Avui

Publico un article del diari Avui que m'ha semblat completament acertat, no podem seguir aguantant la ràbia de Madrid i la seva caverna mediàtica, tot té un límit i és evident que ells l'han traspassat. També reproduèixo l'editorial de la secció d'esports d'avui del mateix diari. M'agrada veure que els barcelonistes reaccionem, perque ja n'hi ha prou d'aquest color, el blanc.

"Algú els ha d'aturar" FERRAN CORRERAS, Diari Avui, 15/03/2011
"Des de Madrid i des del Real Madrid han decidit que tot s'hi val per aturar el Barça de Pep Guardiola. Tenen clar que no ho poden fer al terreny de joc perquè la superioritat blaugrana, tot i l'empat de diumenge a Sevilla, és abismal. El seu tècnic, José Mourinho, ha intentat desestabilitzar la plantilla blaugrana i influir en rivals, àrbitres i estaments dient, entre altres coses, que els contraris no s'esforçaven prou contra el Barça, que els que fan el calendari sempre miren de perjudicar els blancs i afavorir els blaugrana i que els àrbitres no jutgen els dos equips de la mateixa manera. Les seves constants queixes i provocacions van rebre el cap de setmana passat el suport del seu president, però cap resposta per part del Barça, que només treballa per contestar al terreny de joc.

I com que, tot i les queixes i provocacions, el Barça continua regnant en el futbol europeu, el club blanc ha decidit empassar-se la seva suposada cavallerositat i acusar els blaugrana de dopatge. Ha estat el periodista de la COPE Juan Antonio Alcalá qui han fet servir de missatger. Ell va explicar diumenge a la nit, citant fonts del club blanc, que el Real Madrid havia decidit presentar una queixa a la federació espanyola pels arbitratges i també demanar que els controls antidopatge que es fan en el futbol siguin més seriosos. Alcalá deia que el Real Madrid no entenia com Eufemiano Fuentes havia treballat amb el València quan l'equip valencià havia guanyat la lliga i no havia passat res i tampoc que altres metges de dubtosa reputació estiguin treballant per al Barça.

La reacció del club blaugrana ahir va ser immediata i contundent. Un comunicat mostrava la seva indignació "per aquestes infundades al·lusions que vinculen el club amb pràctiques de dopatge" i exigia "una rectificació immediata", a més d'anunciar que els seus serveis jurídics estudien "les accions legals que cal emprendre per defensar l'honor del club, dels seus tècnics, jugadors i serveis mèdics, objectiu pel qual està disposat a arribar a les últimes conseqüències". Va iniciar aquestes accions enviant un burofax a la COPE demanant explicacions sobre la informació que havia donat la cadena i la procedència d'aquesta informació. També va reaccionar el València, que va negar haver estat aconsellat mai per Eufemiano Fuentes i va anunciar "accions legals contra tots aquells que atemptin contra l'honor de l'entitat i els seus professionals".

Ateses aquestes demandes, tant Alcalá com la cadena COPE van demanar perdó, però van mantenir que la notícia era certa i van assegurar que la informació procedeix del Real Madrid, que no va dir ni piu. Sembla clar que aquest ha estat un altre moviment de Florentino Pérez, empresari d'èxit que no suporta estar fracassant en l'àmbit esportiu i que està disposat a fer el que calgui, amb el suport del seu entrenador, per aturar la supremacia del Barça. Algú, però, els hauria d'aturar els peus perquè no tot s'hi val per guanyar."


"Fins aqui podiem arribar" EDITORIAL D'ESPORTS, Diari Avui, 15/03/2011
"El Real Madrid no va donar cobertura ahir a la suposada informació que va transmetre el periodista de la COPE Juan Antonio Alcalá diumenge a la nit. Va afirmar en directe que el club blanc tenia la intenció de demanar a la federació espanyola una millora en els controls antidopatge, i va posar en el punt de mira el València i el Barça per treballar amb metges de «dubtosa reputació». Ahir, el Real Madrid ni va presentar cap queixa ni va manifestar que tingués cap intenció de fer-ho. Però la polèmica ja estava servida i un cop més des de Madrid, no només s'ha intentat deslegitimar la trajectòria futbolística de l'equip de Pep Guardiola, sinó que ara s'ha anat més enllà amb aquesta acusació de dopatge sense fonaments. Si no arriba cap altra explicació més convincent des de Madrid que negui aquesta campanya reiterada de setge al Barça, que difícilment arribà i encara menys convencerà del contrari, des d'aquí hem de dir que ja n'hi ha prou i que les autoritats esportives i fins i tot d'antiviolència haurien d'actuar per aturar-ho. De moment, el Barça ha fet el que havia de fer, demanar la rectificació a la COPE i emprendre accions legals."

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada