dimarts, 18 d’octubre del 2011

Festival de cinema Sitges 2011 - The raid

Gran pel·lícula d'acció, una hora i mitja sense descans ni pauses amb un ritme trepidant. Digne successora dels brillant principis de la carrera del mestre Jackie Chan, la pel·lícula fa gala de la més pura lluita coreogràfica treballada fins a la sacietat, incorporant un alt grau de violència propi dels temps actuals, aconseguint una combinació de gran espectacularitat.
Emmarcada en una complexa trama de corrupció, la història queda a l'ombra de la vistositat de les.seves baralles constants de genial execució, innovant de forma sorprenent  en quan a la seva cruesa i freqüència. Els fanàtics del cinema clàssic d'acció de Hong Kong trobaran en aquest film tots els elements imprescindibles, excepte el típic toc d'humor que generalment acompanyava aquest tipus de produccions, que en aquesta ocasió ha estat eliminat per donar més transcendència a la historia i dotar-la d'un to èpic i dramàtic que li dona molta força.
Dirigida i escrita per Gareth Evans, la pel·lícula va ser una gran dossi d'adrenalina, tot i veure-la al fatídic Cinema Retiro, a la que contribueix notablement la banda sonora de Joe Trapanese i Mike Shinoda, un dels membres del grup Linkin Park.
Si voleu passar una bona estona i sou capaços de gaudir de l'espectacle i la bellesa de les seves escenes d'acció sense deixar-vos afectar per el seu alt grau de violència, ni estressar-vos per el frenètic ritme del film, no us perdeu aquesta obra d'art on els protagonistes executen a la perfecció coreografies a l'alçada del ballet més perfeccionista, val molt la pena.


Fitxa tècnica / Fitxa artística:


INDONÈSIA. 2011
Director: Gareth Evans
Producció:
Nathaniel Bolotin, Todd Brown, Ario Sagantoro
Guió:
Gareth Evans
Fotografia:
Matt Flanery     
Música:
Aria Prayogi, Fajar Yuskemai
Intèrprets: Iko Uwais, Doni Alamsyah, Yayan Ruhian, Ray Sahetapy, Joe Taslim


Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada