diumenge, 10 d’abril del 2011

Restaurant El Povenir

Situat al número 157 del Carrer Villarroel, davant del Mercat del Ninot, trobareu el magnífic restaurant de cuina gallega anomenat El Porvenir. Està a dos blocs de la parada de Metro d'Hospital Clínic baixant a la dreta.

Ja quan era petit els meus pares m'hi portaven a sopar de tant en tant quan reunien un grup important d'amistats, i ja de gran, l'he re-descobert sorprenent-me gratament. Es tracta d'un restaurant on podeu menjar tot tipus de tapes típiques de la gastronomia gallega, començant per un tovíssim pop a la gallega, seguint per un excel·lent pernil i acabant per unes immenses mariscades.

Cal destacar que és un lloc de l'antiga escola, on pots menjar grans quantitats de molt bona qualitat i a preus assequibles. Com en moltes ocasions en aquests tipus de locals, us valdrà la pena anar-hi amb un grup quan més gran millor, ja que si el preu de les mitges racions és impressionant, molt més impressionant és el de les racions senceres. Si en teniu l'ocasió, aprofiteu l'oportunitat de gaudir d'aquest genial restaurant com dels que ja no en queden, agradable tracte i grans vins "turbios".

Dades: Villarroel, 157 Barcelona, 08036
Districte: Eixample - Barri: Eixample Esquerra
Horari: Dimarts, Dimecres i Diumenge de 8:30 a 17h. i de Dijous a Dissabte de 8:30 a 17 i de 19:30 a 24h.
Telèfon: 934 531 046

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada