divendres, 2 de setembre de 2011

Crit desesperat de la selecció catalana de corfbol per anar al Mundial

Aquests companys necessiten ajuda, jutgeu vosaltres mateixos:

Crit desesperat de la selecció catalana de corfbol per anar al Mundial, Albert Solé. Diari ARA. 02/09/2011:

"Del 27 d'octubre al 5 de novembre es disputa a Shaoxing (Xina) el Mundial de corfbol i la selecció catalana està entre les favorites per primer cop des que van començar a competir internacionalment (1998). Però podria ser que haguessin de renunciar a competir-hi per culpa de 27.000 euros, per això han decidit llançar un crit desesperat per aconseguir aquests diners i poder pagar els vols i l'estada a la Xina abans no es tanqui el termini.
"Després de la feina ben feta els últims anys per poder estar al nivell de les millors seleccions, seria una decepció esportiva i de projecte de país haver-hi de renunciar; els jugadors estan desesperats", explicava aquest dimecres a l'ARA Sílvia Mayo, presidenta de la Federació Catalana de Korfbal (FCK).

Entre la retallada de la subvenció anual de la secretaria general de l'Esport a totes les federacions (un 17%), i la crisi econòmica general, la FCK acumula uns deutes que no li permeten endeutar-se més per avançar els diners necessaris per pagar el viatge. "No podem demanar un crèdit a cap banc perquè no ens el donen, ni tan sols si ens avalés la Generalitat", explica la presidenta, Sílvia Mayo.

La Federació Catalana ha posat en marxa un número de compte (2107-0013-38-3141501584) perquè els aficionats puguin realitzar les seves aportacions."

Companys, només si podeu, és el moment de donar suport a un esport que mai hem vist ni tampoc ens interessa, però que representa com cap el nostre país i la nostra bandera, ja sabeu:
2107-0013-38-3141501584

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada